Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Lauwersoog-Ulrum

Aanstaande zaterdag de eerste serieuze wedstrijd ter voorbereiding op de marathon van Amsterdam.
In de vertrouwde omgeving van gemeente de Marne loop ik de halve marathon van Lauwersoog naar Ulrum. De weersvoorspelling geeft aan dat het gelukkig niet een hele warme dag zal worden. Verder zijn Luc Krotwaar en Jamal Baligha aangekondigd door de organisatie, dus voldoende tegenstand.
De trainingen laten zien dat ik deze afstand aan kan en ik heb er zin in!

Afbeelding: Afstandmeten.nl

Comments are closed.