Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Voorthuizen afgelast!

Helaas, door het voorspelde noodweer is het Loopfestijn in Voorthuizen afgelast. Jammer, want dit had mijn eerste serieuze wedstrijd moeten worden. Echter logisch dat de organisatie deze keuze heeft gemaakt.
Maar geluk bij een ongeluk…ik ben flink verkouden en kan nu dus rustig ‘uitzieken’. Mogelijk dat ik a.s. vrijdag in Heiloo een 3.000m loop.

Foto: Paul Wagemakers

Comments are closed.