Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Zondag een 10 km

A.s. zondag loop ik in Hem een 10 km tijdens de Hemmeromloop. De afgelopen weken heb ik flink wat kilometers kunnen maken ter voorbereiding op de marathon van Amsterdam. Hierdoor voelde ik de vermoeidheid wel in de benen, gelukkig vandaag een rustdag!
Gister een goede baantraining gedaan: 3 x (5 x 400m) in tempo 73″/74”. Als dat nou eens het tempo zou kunnen zijn voor aankomende zondag in Hem…

One Response to “Zondag een 10 km”

  1. Emiel Says:

    Knallen morgen Cas! Slinger er maar weer eens een 31-er uit! Suc6