Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciële bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Nieuwe sponsor: Run2Day Haarlem

Vanaf heden is de hardloopwinkel Run2Day Haarlem mijn nieuwe sponsor met betrekking tot kleding, schoenen en andere hardloopmaterialen.

Uiteraard ben ik erg blij met dit partnership. Run2Day Haarlem is een moderne, mooie, overzichtelijke en ruime hardloopwinkel in de Jacobijnestraat te Haarlem. Een winkel met de juiste expertise met betrekking tot het hardlopen en prettige sfeer.

Sam Blom, de eigenaar van de winkel, zit boordevol (loop-)ideeën en heeft een enthousiaste die mij erg aanspreekt. Naast de winkel is hij ook actief met Run2Forty2. Een organisatie die deelnemers aan een marathon professioneel begeleidt. Hierbij worden trainers, fysiotherapeuten, een sportdiëtiste en een sportmasseur ingezet. Ook de reis naar de beoogde marathon is geheel verzorgd.

One Response to “Nieuwe sponsor: Run2Day Haarlem”

  1. Patrick Says:

    Hey Cas,

    Gefeliciteerd met je nieuwe sponsorship!

    Groet,
    Patrick