Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciële bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Serieuze test

A.s. zondag loop ik de Zilveren Kruis Achmea loop. Deze halve marathon heeft het centrum van Haarlem als start en finish. Verder voert het parkoers ons door de duinen tussen Haarlem, Zandvoort en Bloemendaal aan Zee.
Gedurende mijn lange duurlopen heb ik met name dit deel van het parkoers kunnen verkennen. Het is een fantastisch deel van Nederland om door heen te lopen, echter ook pittig en wanneer het hard waait een mooie uitdaging.
Hopelijk hebben we er zondag goed weer bij en kunnen we maximaal gaan om zo een serieuze test te hebben voor de marathon van Amsterdam.
Ik ben er klaar voor, de benen voelen goed, ondanks de vele kilometers.

3 Responses to “Serieuze test”

 1. Buur Says:

  Zo is dat Cas, we gaan los in Haarlem zondag!(….dat zal ze leren!)

 2. harmjan postmus Says:

  Hey Casper heel veel succes komende zondag.Je laatste serieuse test. 2minuten sneller dan Lóog-Ulrum moet erin zitten.TOI TOI

 3. m dirks Says:

  Beste Casper
  ik hoorde vanmorgen op boot dat jij een eigen site hebt
  ik zit nu te kijken en ziet er erg mooi uit

  Groeten Maria Dirks