Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Even wat anders…

Na de vele marathonkilometers van de laatste tijd heb ik de afgelopen 2 weken lekker rustig aan gedaan. Daarom een keer wat anders dan hardlopen en hier een leuk kiekje van Aleid met onze dochter Tess.


Foto: Casper Dirks

Volgende week pak ik de training weer rustig op om mij voor te bereiden op het cross-seizoen. De eerste serieuze wedstrijd zal de Warandeloop zijn op 28 november, waar ik start op het loopgala.

Comments are closed.