Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Mooiste cross van Nederland

Traditiegetrouw doen ik a.s. vrijdag mee aan de mooiste cross van Nederland: de Sylvestercross in Soest.

Vorig jaar werd ik verrassend tweede in de B-loop en dit jaar doe ik weer eens mee met de prominenten. Na de marathon begint de vorm weer te komen, de langere tempo’s gaan erg lekker in de training en ook de weektotalen beginnen weer toe te nemen.

Hopelijk zijn de paden een beetje sneeuwvrij en is het zand lekker mul…ik heb er zin in!
Klik hier voor het deelnemersveld.

Comments are closed.