Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Presentatie bij Delta Lloyd

Gister heb ik een presentatie, als marathonloper, verzocht voor het Delta Lloyd Groep Running Team. Een enthousiaste groep mensen die zich wil gaan voorbereiden op de marathon van Berlijn 2011.

Foto: Emiel Pieterse

“Het was een leerzame avond waar de 25 aanwezige leden en niet-leden alles te weten zijn gekomen over de VIAD test, aeroob en anaeroob en het trainen van deze energiesystemen, do`s en don`ts en Caspers hardloopprestaties en ervaringen. De rode draad in de presentatie was de marathon. Hoe ziet een goede marathon voorbereiding eruit, waar moet je op letten en wat zijn valkuilen. Al met al een zeer informatieve avond als `kick-off` naar de marathon van Berlijn in september 2011.” Aldus Delta Lloyd Groep Running Team.

Comments are closed.