Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Westerwind

Morgen is het dan zo ver, na de afgelasting van de Egmond Halve Marathon vorig jaar zijn de weersvoorspellingen goed: 6 graden bij een zonnetje en westerwind (4bft).
Dat laatste houdt in dat we op het strand toch aardig ons best moeten gaan doen. In 2009 miste ik volledig de slag doordat ik rustig gestart was, hierdoor kwam ik in een te langzame groep terecht op het strand en met de vele tegenwind verloor ik toen een hoop tijd…morgen opletten dus!

Het het herstel na Soest duurde lang, eigenlijk voelde de benen pas afgelopen donderdagavond bij de baantraining weer goed aan, net op tijd, want ik heb er zin in. Morgen lekker knallen op het strand en in de duinen!

Comments are closed.