Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Halve van Veldhoven

Eigenlijk had ik de City-Pier-City (CPC) loop willen doen in Den Haag afgelopen zondag. Maar een buikgriepje het weekend ervoor gooide roet in het eten. Na een paar dagen rust kon ik op vrijdag de training weer oppakken, echter op zondag was ik nog niet fit genoeg voor de CPC. Op maandag voelden de benen gelukkig wel weer goed aan, en gedurende de week kwam het juiste gevoel terug. Daarom loop ik a.s. zondag de halve marathon van Veldhoven.
Kijkend naar het deelnemersveld belooft het een mooie en snelle wedstrijd te worden. Op de startlijst staan een hoop goede Belgen: Saaid Ribag, Guy Fays, Eric Gerome, Gunter Geens en Bart Lickens. Verder doen er nog 3 Marokkanen mee en de Nederlanders: Timothy Karanu en Fransua Woldamariam.

One Response to “Halve van Veldhoven”

  1. Moos Says:

    Maak ze gek daar in Veldhoven, zal ze leren!!