Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Europa Cup: Belgrado

Op 28 mei startte ik op de 1.500 meter tijdens de Europa Cup wedstrijd in Belgrado. De wedstrijd begon met een snelle opening van 61 seconden, daarop volgende een trager tempo en werd de race erg tactisch. Op 900 meter voelde ik mij erg goed en kon ik een versnelling plaatsen, achteraf was dit iets te optimistisch en had ik het de laatste 300 meter erg zwaar. Echter ik wist het tempo toch hoog te houden en te finishen in de middenmoot om op die manier toch de nodige puntjes voor mijn club te vergaren. Mijn eindtijd was 4.01.50.

Uiteindelijk zijn we met het team vierde geworden.

Klik hier voor het verslag op de Phanos site.

Comments are closed.