Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Nederlands kampioen met Phanos

Het is weer gelukt, we zijn met onze ploeg opnieuw Nederlands kampioen geworden! Mijn bijdrage was een vijfde plaats op de 1.500 meter (4.06). Niet heel indrukwekkend, maar met een progressief wedstrijdverloop en een laatste ronde onder de 60 seconden was ik toch wel blij.

Volgend jaar mogen we Europa weer in!

Klik hier voor het verslag op de Phanos site.

Comments are closed.