Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Sylvestercross

Afgelopen oudjaarsdag was het weer zover: de Sylvestercross te Soest!
Na een behouden start wist ik na de derde ronde (2 kleine en 1 grote) wat door te schuiven in het veld. De vierde ronde ging 5 seconden sneller dan de derde, een goed perspectief voor het slot van de race.

Foto: Aktiefoto

Echter halverwege ging het mis in de vijfde ronde, een boomwortel gooide roet in het eten…ik ging flink door mijn enkel en dat deed behoorlijk pijn. Doorlopen was geen optie en met de ondersteuning van twee EHBO-ers van het Rode Kruis werd ik netjes afgeleverd bij de EHBO-post. Daar werd geijsd, gemasseerd en ook kreeg ik een drukverband…door dit adequate optreden van het EHBO-team (dank!) en het feit dat ik voortijdig gestopt was viel uiteindelijk de schade mee…hopelijk kan ik in Egmond deelnemen aan de halve marathon.

Comments are closed.