Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Volgende doel!

Op 9 april a.s. (tweede paasdag) zal ik deelnemen aan de Jaarbeurs Utrecht Marathon.

Het belooft weer een echte strijdmarathon te worden, net als afgelopen jaar. Het accent zal alleen minder liggen op de ‘Dutch battle’, aangezien de organisatie ook haar focus heeft op andere Europese subtoppers.
Met tegenstanders als Luc Krotwaar, Jeroen van Damme, Colin Bekers, Erik Sanders, Roger Smeets, Ruben Scheurwater, Timothy Karanu en Remon van Lunzen zal ik er alles aan moeten doen om voorin het Nederlandse veld te kunnen finishen.

De voorbereiding ben ik reeds gestart door de kilometers in de week te laten oplopen; op een buikgriepje na, begint het goede gevoel weer te komen…

Klik hier voor meer info over de Jaarbeurs Utrecht Marathon.

Comments are closed.