Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Nog twee dagen…

Nog twee dagen en dan is de Jaarbeurs Utrecht Marathon.

De voorbereiding is op 1 weekje na (beetje ziek), goed verlopen…alleen deze week een verkoudheidje opgelopen…maar dat gaat weer de goede kant op en is waarschijnlijk maandag wel over. De benen voelen in ieder geval erg goed en de laatste serieuze test vorige week zondag is ook goed verlopen: 1 x 10km en 1 x 5km in respectievelijk 33.33 en 16.36. Zo snel was ik nog niet geweest in de training!

Nu nog twee dagen lekker uitrusten, tussen de middag lekker slapen en goed eten…ik heb er zin in!

Klik hier voor een filmpje van de parkoers-verkenning.

Comments are closed.