Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciële bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Weer begonnen

Na een mooie zomer met weinig tijd om te kunnen trainen, maar wel met fantastische momenten in de privésfeer (nl. de geboorte van onze zoon Lasse!), ben ik weer begonnen met serieus trainen. Natuurlijk horen daar ook nieuwe doelen bij en gezien onze gezinssituatie en ook het feit dat ik mij weer wat meer moet gaan richten op mijn maatschappelijke carrière houdt dit een beperking in qua trainingsuren. Daarom ga ik mij de komende tijd weer wat meer richten op het kortere werk, zodat ik komend jaar nog een leuk baanseizoen kan draaien. Nu dus even geen marathons meer, maar deze winter wegwedstrijden tot 21km en flink wat crossen.

Foto: Aktiefoto.nl

Gister liep ik bij wijze van training de ZilverenKruisAchmeaLoop, onderweg werd duidelijk dat mijn spieren de langdurige belasting in een redelijk tempo nog niet zo leuk vonden…uiteindelijk lekker stevig ge-jog-t in een eindtijd van 1.25.

Comments are closed.