Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciƫle bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Phanos Boscross

Afgelopen zondag weer eens een wedstrijd gedaan, ondanks de beperkte trainingsarbeid en nog wat klachten aan mijn nek ging het best goed en heb ik ontspannen kunnen lopen.

Het parkoers lag er goed bij, veel modder, water en een heuvel waar we 9 keer tegen op moesten: geweldig!

Na een rustig start wist ik mij redelijk goed staande te houden in de middenmoot. Vanaf de laatste ronde kon ik samen met 2 anderen weer wat uitlopen op de groep achter ons en uiteindelijk wist ik als eerste te finishen van het groepje waar ik steeds mee liep. Dit resulteerde in een zevende plaats bij de senioren (tot 40 jaar) en een voldaan gevoel!

Comments are closed.