Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciële bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Diensten

Als professional ben ik inzetbaar voor project- en interim management, advies, beleid en (management-) coaching. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@casperdirks.nl of 06 26756024.

Klik hier voor je eigen affiliate marketing.

Recente opdrachten:
- Docent Hogeschool van Amsterdam: begeleiding van studenten Sociaal Juridische Dienstverlening bij hun externe opdracht. De leerroute Sociaal Juridische Dienstverlening is een onderdeel van de opleiding Maatschappij en Recht.
- Advies DBO Incasso: Opstellen plan van aanpak ten behoeve van effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering.
- Advies en coaching Herzog Medical: Advies ten behoeve van effectievere en efficiëntere bedrijfsvoering / sparringpartner.

Ook ben ik als atleet te boeken voor wedstrijden, clinics, trainingen en presentaties. Tevens ben ik inzetbaar als personal trainer.

Klik hier voor gratis loopschema’s.