Atleet

Casper is hardloper van nationaal niveau. In het verleden richtte hij zich met name op de midden afstand. Dit heeft, zowel bij de jeugd als senioren, geresulteerd in enkele nationale titels en een wereldtitel bij de masters. Met zijn club Phanos heeft Casper diverse malen deelgenomen aan Europa Cup-wedstrijden. Nu de jaren beginnen te tellen richt hij zich op DE klassieke afstand van de atletiek: de marathon.

management

Casper is bewegingswetenschapper en heeft vele jaren ervaring in (project-)management, advies en beleid. Zowel binnen (semi-)overheden, sportorganisaties als commerciële bedrijven. Hij combineert zijn (interim) werkzaamheden met zijn sportieve loopbaan als atleet.

Wie&visie

Foto: Soenar Chamid

Kenmerken
Ik karakteriseer mijzelf als een daadkrachtige manager die met veel enthousiasme creatief en kritisch te werk gaat. Door mijn brede belangstelling ben ik op veel plekken inzetbaar en met mijn gezonde boerenverstand en analytische vermogen ben ik instaat om zeer resultaat gericht te werken, waarbij ik mijn omgeving weet te enthousiasmeren.

Visie
Naast het hoofddoel van een organisatie dient elke organisatie oog te hebben voor de klant, de individuele medewerker, de groep medewerkers en de omgeving.
Geen persoon is hetzelfde, telkens doen zich weer andere situaties voor. De juiste inzet van medewerkers is daarom van essentieel belang. Door doelgericht te werk te gaan, waarbij voor iedereen helder is wat er moet gebeuren werkt het best. Plezier is hierbij cruciaal en is een belangrijke factor om je werkzaamheden te continueren.
Aan de managers om bovenstaande te faciliteren … en hun gezonde boerenverstand te gebruiken.

Klik hier voor je eigen affiliate marketing.